isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Gülü Dünyaya Böyle Tanıtıldı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA CENNETTEN BİR PARÇA
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ilahiyatçı yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş ile birlikte geldiği Ardıçlı köyünde gülün bir cennet parçası olduğunu söyledi. Festivalin dördüncü gününde de ziyaretçi akınına uğrayan Ardıçlı’da Isparta’nın gülleri dünyaya tanıtıldı
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş gül bahçelerine eşleriyle birlikte geldiler. Gül bahçesinde gül topladılar, kulelere çıkıp fotoğraf çekildiler. 

KARATAŞ: HAKKEL YAKIN OLDUK
Gül bahçesinde hissettiği duyguları basınla paylaşan İlahiyatçı yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş, “Bizde ilimde şöyle bir tabir var. İlmel yakin, aynel yakin, hakkel yakin. İlmen yakın demek yaşamadan içinde bulunmadan görmeden bilmektir. Aynel yakin de bizzat görerek bilmektir. Hakkel yakın var ki tam işin merkezinde bulunmaktır. Biz şimdi bugüne kadar gülü ve gül bahçesini ilmel yakin biliyorduk bugün artık hakkel yakin oldu. Gözümüzle gördük artık her tarafımız gül oldu. Burada artık gülden bir parça oluyorsunuz. Bütün bu güzellikleri topluma tanıtan Sayın Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNAYDIN: DÜNYA TANISIN DİYE YAPTIK
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise Isparta’nın gülünü artık Türkiye’nin tamamen duyduğunu bu fuar ve festival ile dünyaya duyurduklarını söyledi. Başkan Günaydın, “Daha önce de ifade ettiğim gibi cennetten bir parça. Her tarafında gül fışkıran bir şehirde yaşıyoruz. Ardıçlı köyünü pilot bölge seçtik. Derya gibi gül bahçeleri var burada. Bu bahçelerde bütün insanların gülü görmesini istedik.  Bütün Türkiye gelsin bu cenneti görsün istedik. Ardıçlı köyünde bunu sağladık. Isparta Türkiye’nin gül bahçesidir. Gülleriyle cennetten bir parçadır. Isparta’nın bir gül bahçesi olduğu artık sadece Türkiye değil dünya duyacak” şeklinde konuştu.
Ardıçlı’ya festivalin dördüncü gününde de Türkiye’nin değişik vilayetlerinden ziyaretçiler geldi. Isparta’da güllerin içerisinde bulunmanın paha biçilmez bir mutluluk olduğunu söyleyen ziyaretçiler “Isparta’ya gelip gül toplamadan kimse gül gördük demesin. Gerçek güller Isparta’da” diye konuştular.

 
14_05_2018_ardicli_gul_festivali_114_05_2018_ardicli_gul_festivali_214_05_2018_ardicli_gul_festivali_314_05_2018_ardicli_gul_festivali_414_05_2018_ardicli_gul_festivali_514_05_2018_ardicli_gul_festivali_614_05_2018_ardicli_gul_festivali_714_05_2018_ardicli_gul_festivali_8

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.