isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISPARTA GÖNÜL TİMLERİ İŞ BAŞINDA
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GÖNÜL TİMLERİ İŞ BAŞINDA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından uzun zamandır uygulanan Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Türkiye İş Kurumu aracılığı ile istihdam edilen çalışanlar Isparta merkez köylerinde farklı bir çalışmaya imza atıyor.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu TYP kapsamında istihdam edilenler arasından 10 kişilik bir ekibi Isparta Valiliği Merkez İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nde görevlendirerek Birliğin hizmet sunduğu merkeze bağlı 20 köyde temizlik çalışması yapmalarını istedi.

“6 AY BOYUNCA SÜRECEK”
Kendilerine Gönül Timi diyen ekip üyeleri programın süreceği 6 ay boyunca köylerde, köy konakları, parklar, camiler, mezarlıklar, köy meydanları ile yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde temizlik çalışmaları yaparak vatandaşların büyük övgüsünü alıyorlar.
Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Gönül Timleri çalışmalarına Büyükgökçeli Köyü’nden başladı. Ekibin kadın çalışanları Köy Konağını temizlerken, erkek çalışanlar ise köy parkında çalışmalarını sürdürdüler. Köydeki çalışmalar hakkında açıklama yapan vatandaşlar ise projenin çok faydalı olduğunu söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

“DAĞLAR KADAR MEMNUN OLDUM”
Gönül Timleri Büyükgökçeli ’de yaşlı ve bakıma muhtaç bir çiftin evini temizleyerek çalışmalarına devam etti. Hummalı bir temizlik çalışması yapan ekipler için ev sahibesi Şerife teyze “ Çalışmadan çok memnun oldum, Allah devletimizden razı olsun. Bizim maaşımız var ama bazı işleri yapmak için gücüm yok, yetişemiyorum. Temizliğimizi gücüm yetmediği için yapamıyorum. Şimdi geldiler temizlik yapıyorlar dağlar kadar memnun oldum.” dedi.
Ardından köy camisine geçen Gönül Timleri burada da detaylı bir temizlik çalışması yaptı. Her ne kadar kendileri haftalık olarak temizlik yapsalar da personel yetersizliğinden tam anlamıyla verimli olamadıklarını söyleyen Cami imamı Hasan Gürdal “Gönül Timlerinin yapmış olduğu çalışmadan büyük memnuniyet duyduk. Bu işi başlatanlardan Allah razı olsun. “ dedi.

“ŞEHİT KABRİYLE YAKINDAN İLGİLENDİLER”
Köyde son olarak mezarlığa geçen ekipler burada yolları temizledikten sonra mezarlıkta bulunan şehit kabriyle de yakından ilgilenerek özenle temizliğini yaptılar.
Proje hakkında açıklamada bulunan Isparta Valiliği Merkez İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Figen Beşik, “Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’nun talimatıyla TYP kapsamında istihdam edilen arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz ekiple merkeze bağlı köylerimizde vatandaşlarımızın kullandığı ortak alanlar yanında en önemlisi yaşlı, ihtiyaç sahibi, engelli vatandaşlarımızın evleri temizleniyor. Ardından gerekiyorsa ihtiyaç duyulan yardımları yapıyoruz, başka ihtiyaçları varsa taleplerini alıp ilgili yerlere iletiyoruz.” dedi.
 
v-8v-9v-10v-11v-12v-13v-1v-2v-3v-4v-5v-6v-7

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR