isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA DAVRAZSPOR MAÇ YORUMU
ISPARTA
G.Tarihi: 23.10.2017 19:19
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BU SEFER OLMADI

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz İsparta Davrazspor, dün saat 15:00’de deplasmanda karşılaştığı Akşehirspor ile 0-0 berabere kalarak, puanını 11’e çıkardı.

Isparta Davrazspor dün deplasmanda Akşehirspor ile karşı karşıya geldi. Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda gerçek­leştirilen müsabaka da iki takım da topu ağlarla buluşturamadı.
Bölgesel Amatör TT Lig 7’nci grupta mücadele den temsil­cimiz İsparta Davrazspor, Akşehir deplasmanından 1 puanla döndü. Ligde yenilmezlik serisini sürdüren temsilcimi dün Akşehirspor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz aradığı golü bulamadı. İki takımda 90 dakika boyunca aradığı golü bulamayınca sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

MAÇA HIZLI BAŞLADIK
Maçın ilk yarısında baskılı oynayan temsilcimiz, ikinci yarıda kontra ataklardan gol bulmaya çalıştı. İlk yarıda eline geçen fırsatları değerlendiremeyen takımımız, ikinci yarıda da istediğini bula­mayınca maçtan 1 puanla ayrıldı.

DİREKLERİ GEÇEMEDİLER
Maçın ikinci yarısında iki net pozisyon yakalayan Akşehirspor, direkleri geçemedi. Akşehirspor, maçın ikinci yarısının başlarında yakaladığı pozisyonda, Akşehirli oyuncunun uzaktan çektiği şut direkte patladı. Maçın uzatma dakikalarında ise, kontra atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Akşehirli oyuncu topu kalecinin üzerinden aşırttı. Ancak Akşehirli oyuncu direği geçemedi.

32 PLAKALI ARAÇLARIN İLÇEYE GİRİŞİ YASAKLANDI İDDİASI
Maç öncesi İsparta Davrazspor taraftarı için şok bir karar alındı. Güvenlik nedeniyle İsparta taraftarının Akşehir’e gelemeyeceği bildirildi. Ayrıca 32 Plakalı araçların şehre alınmayacağı iddia edildi. İsparta ve taraftar büyük bir şok yaşadı. Yapılan açıklamada ise; “İl Güvenlik Kurulunun almış olduğu karar neticesinde rakip takım taraftarı Akşehir'e gelmeyecektir. Ayrıca Akşehir girişinde 32 plakalı araçlar şehre alınmayacaktır” açıklaması yapıldı. Bu çirkin karar futbolseverleri üzdü.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, açık hava ve doğa
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.