isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Davrazspor - Alanyaspor: 3-1
ISPARTA
G.Tarihi: 05.09.2016 01:47
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Davrazspor - Aytemiz Alanyaspor: 3-1

Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor deplasmanda oynadığı hazırlık maçında Isparta Davrazspor'a 3-1 yenildi.


 

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Isparta Davrazspor, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'u hazırlık maçında 3-1 mağlup etti.

Isparta Atatürk Stadı'nda yapılan ve Mehmet Avcı'nın yönettiği mücadeleye ev sahibi ekip, Sofu Baykal, Kayhan Kılavuz, Ahmet Arslan, Yakup Karakum, Ünal Erkeç, Samet Alp, Lütfü Üren, Smart Ajiduah, Emrah Sansar, Mustafa Ünver ve Çağrı Alparsan, konuk ekip ise İsmail Ünal, Özkan Say, Sezer Özmen, Hasan Emiroğlu, Kerimcan Güler, Fırat Tayboğa, Timuçin Aşçıgül, Uygar Üstün, Sergen Şakirler, İlkay Özcan ve Sait Uluiri 11'i ile çıktı.

 

IspartaDavrazspor, yedek ve 21 yaş altı takım ağırlıklı futbolculardan oluşan Aytemiz Alanyaspor karşısında, etkili bir oyun sergiledi.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Isparta Davrazspor'da Çağrı Alparslan, takımını 1-0 öne geçirdi. Aytemiz Alanyaspor 36. dakikada Fırat Tayboğa'nın golüyle durumu eşitledi. İlk yarının uzatma dakikalarında Emrah Sansar, Isparta Davrazspor'u 2-1 öne geçiren golü attı.

Isparta Davrazspor'da ikinci yarıda oyuna giren Barkın Özsavlı, 86. dakikada farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Karşılaşma ev sahibi takımın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Tribünlerde yaklaşık 2 bin 500 taraftar yer aldı. Karşılaşmayı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da izledi.
 




















ISPARTA HABER DAVRAZSPOR

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.