isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
​ISPARTA BELEDİYESİ CAMİLERDE 
HELVA DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA BELEDİYESİ CAMİLERDE
HELVA DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ
 
Isparta Belediyesi Miraç Kandili dolayısıyla şehrin çeşitli mahallelerinde bulunan camilerde, Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara helva dağıttı.
Isparta Belediyesi Miraç Kandili dolayısıyla Cuma Namazı çıkışında Mimar Sinan Cami, Ulu Cami, Terminal Cami, Kavaklı Cami, Karaağaç Mahallesi Meydanlığı, Yeni Sanayi Cami, Emre Mahallesi Cami, İstiklal Mahallesi Cami ve Belediye önünde vatandaşlara helva dağıtımı gerçekleştirdi.
Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya vasıl olmasının dualarla idrak edildiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Miraç bir arınma ve Allah’a yükseliştir. İnsanın erdem yolculuğu, beşerilikten insaniliğe yükseliş hikâyesidir. Sadece Mescid-i Haram, Mescid-i Aksa ve varlığın düzeylerinde, hakikat göğünün katmanlarında değil, insanlığın Allah’a ulaşan yolunun duraklarında da gerçekleşmiş kutlu bir yolculuktur” dedi.
Türk milletinin, İslam toplumlarının ve tüm insanlığın Miraç'ın aziz hatıra ve emanetlerini özümseyerek aradığı ve ihtiyaç duyduğu mutlak toparlanmayı sağlayacağına inandığını dile getiren Başkan Günaydın, “Türk-İslam aleminin Miraç'ının hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” görüşlerinde bulundu.
 
13_04_2018_mirac_kandili_helva_dagitimi_113_04_2018_mirac_kandili_helva_dagitimi_213_04_2018_mirac_kandili_helva_dagitimi_313_04_2018_mirac_kandili_helva_dagitimi_4
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.