isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Belediye Başkanı Anneler Günü Mesajı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Anneler Günü Mesajı
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Başdeğirmen, mesajında, anne sevgisinin hiçbir sevgiyle mukayese edilmeyeceğini belirtti. 

. Sağlıklı, başarılı ve dürüst bir toplum yapısının anne sevgisiyle inşa edilebileceğini ifade eden Başdeğirmen, mesajına şöyle devam etti:

"Anneler çocuklarını sevgiyle yoğurmalı, onları özgüvenleri yüksek, kendileriyle ve toplumla barışık bireyler olarak geleceğe hazırlamalıdırlar. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Peygamber efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' Hadis-i Şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir. Bizlerde en değerli varlıklarımız annelerimize sonsuz sevgi, saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, zor günlerini ve tüm güzellikleri onlarla paylaşabilmeliyiz. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır." 

ISPARTA (AA) - 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.