isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta: BAKA Yönetim Kurulu Gölcük Tabiat Parkı'nda Toplandı
ISPARTA
G.Tarihi: 20.03.2019 17:32
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BAKA Yönetim Kurulu Gölcük Tabiat Parkı'nda Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Mart ayı olağan toplantısı Isparta’da kriter gölü doğal yaşam alanı ile önemli turizm değerlerinden biri Gölcük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi. Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu toplantısına; Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Burdur Valisi Hasan ŞILDAK, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Ali BOLAT, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer BAĞCI, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut ÇETİN, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEYİK, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa TUTAR ile BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah MADENCİ ve uzmanlar katıldı.

BAKA Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı öncesinde çevresinde kızılçam, karaçam, meşe, sedir, akasya, akçakesme ağaçları ile maki türlerini barındıran adını krater gölünden alan Gölcük Tabiat Parkı’nı gezdi. BAKA Yönetim Kurulu üyeleri, göl, kıyısında piknik için tüm alt yapı tesisleri bulunan, tavşan, tilki, sincap, kaplumbağa, yılan ile çeşitli kuş türlerinin doğal yaşam alanı olan Gölcük Tabiat Parkı gezisinin ardından sosyal tesislerdeki toplantıya geçti. BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, 2019 Yılı Mart ayı olağan toplantısının açılış konuşmasında kabul edilen ve uygulanan projelerin bölge halkına ve yatırımcılara sağladığı katkıların mutluluk verici olduğunu belirtti. Vali SEYMENOĞLU, “2019 yılının mart ayı olağan toplantısını yapıyoruz. İnşallah bu toplantımızda alacağımız kararlar Antalya, Burdur ve Isparta ile bu illerimizde yaşayan vatandaşlarımız, yatırımcılarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kabul edilen ve uygulanan projelerden zaman içerisinde aldığımız dönüşler, sonuçlar ve çıktıları da bizleri mutlu ediyor. Ajans olarak desteklediğimiz projelerin büyük bir kısmının vatandaşımıza doğrudan bir katkı sunduğu, özellikle turizm alanında yatırımcılarımızın önünü açtığı, diğer taraftan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında doğrudan vatandaşımıza dokunan projeler olduğunu gösteren geri dönüşleri de bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

BAKA Yönetim Kurulu’nun olağan toplantısı, gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile sona erdi.
 

518yaziici518yazisonu4781553021391


(19.03.2019)     
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.