isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA ATATÜRK PARKI BU TARİHTE AÇILIYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 08.04.2018 18:01
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI GÜNAYDIN TARİH VERDİ

Isparta'da uzun zamandır tadilat halinde olan Atatürk Parkı için Belediye Başkanı Günaydın açılış tarihi verdi.

Başkan Günaydın:''Atatürk Parkımız en geç bir ay sonra Isparta’mıza hizmet verecek. Isparta’nın en sevdiği, çıkıp hava almak istediği yer Atatürk Parkımız olacak. Kafeteryamızın üst katını da yazlık bir bahçe haline dönüştürdük. Isparta’mıza birinci derece şıklıkta hizmet verilmesini istiyoruz.'' Dedi.

Başkan Günaydın aynı zamanda yenilen Atatürk Pakı'nda verilecek hizmetleride şu şekilde anlattı.

Günaydın:.''Bunun yanında kafeterya bölümümüz de günün şartlarına göre yenilendi, çalışmalarda son aşamaya geldik. Bir aya kadar bu alanımızın pergolaları, brandaları, koltuk, masa gibi tefrişatları da gelecek. Burası da tamamen Isparta halkına çok uygun fiyatlarla, zengin menü ile hizmet verecek. Sadece çay, kahve değil, burada özellikle aperatif yiyeceklerde bulunacak. Türkiye ve dünyayı tanıyan özel aşçılarla çalışmalar yapıyoruz. Parkımızın bir özelliği de özel pastalar da olacak. Kaliteli pastalar, kanaviçe, poğaçalar, özel makarna çeşitleri verilecek. Halkımız sadece çay içmek için de buraya gelebilir. Burası halkın parkı. Bu parkımızı da kendimiz işleteceğiz. Atatürk Parkımız en geç bir ay sonra Isparta’mıza hizmet verecek.

Isparta’nın en sevdiği, çıkıp hava almak istediği yer Atatürk Parkımız olacak. Kafeteryamızın üst katını da yazlık bir bahçe haline dönüştürdük. Isparta’mıza birinci derece şıklıkta hizmet verilmesini istiyoruz.''
 
Da_QEPIa_XUAAb_TqrDa_QEPINX0_AA9_BNDa_QEPIn_XUAA7i_EI
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.