isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta 10 Kasım mesajları
ISPARTA
G.Tarihi: 09.11.2018 17:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Isparta 10 Kasım mesajları   
 
   
Günaydın: “Atatürk, Türk milletine kendisini adamış, Milli Mücadeleyi başarıya ulaştırmak için canını dişine takmış inanmış ve ülkü sahibi bir şahsiyettir” 
 Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, “Cumhuriyetimizin kurucu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 80’inci sene-i devriyesinde saygı, özlem ve rahmetle yâd ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 57 yıllık ömrüne birçok başarıyı sığdırmış, bu süre zarfında sayısız ilklere imza atmış, şartlara göre değişmeyen ilke ve ülküleriyle Türk tarihine mühür vurmuştur. Atatürk, Türk milletine kendisini adamış, Milli Mücadeleyi başarıya ulaştırmak için canını dişine takmış inanmış ve ülkü sahibi bir şahsiyettir. Mustafa Kemal Atatürk; Türk tarihinin bu zamana kadar gördüğü en büyük devlet adamı ve komutanlardan birisi olarak, azim ve kararlılık içinde, en imkânsız zamanlarda bile nelerin yapılabileceğini en iyi şekilde gösteren büyük bir dehadır” ifadelerini kullandı. 
 
 Şengöl: "Gösterdiği hedefte ilerlemeye devam ediyoruz" 
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 80'nci yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun. Gösterdiği hedefte ilerlemeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 
                         

Rektör Çarıkçı'nın 10 Kasım Mesajı
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 80. yıl dönümünde İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü olarak şükranla anıyoruz. Biliyoruz ki, büyük şahsiyetler yas tutularak değil, fikirleriyle, eserleriyle, gayretleriyle anılırlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, bu şuurla, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” demiştir. Dolayısıyla, Atatürk'ün aziz hatırasına sahip çıkmak, onun “en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizi daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek  “muasır medeniyet seviyesinin üzerine” çıkmakla mümkün olacaktır.

Süleyman Demirel Üniversitesi olarak Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerimizi koruyarak, kazanımlarımızı arttırarak, Türkiye’yi 2023’e doğru taşıyacak hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. Bu duruşumuzla, bu günlerde ülke ve millet olarak varlığımıza yönelik tehditlerin üstesinden gelmek için devletimiz ve halkımızla ”tek yürek” olarak yürütülen mücadeleyi de can-ı gönülden destekliyoruz.

Yeni nesillerimizin de aynı heyecan ve kararlılıkla Cumhuriyetimizin koruyucusu olacağı inancı ile ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha şükranla ve rahmetle; vatan uğruna şehit düşmüş tüm evlatlarımız ile gazilerimizi de minnetle anıyorum.

 
 AW540263-02 
 
AW540263-03
 
ar-k-g-zel-foto-makam
                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.