isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
GÜNAYDIN; “ISPARTA BELEDİYESİ OLARAK 
PERSONELİMİZE GEREKEN DEĞERİ VERİYORUZ”
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
“Personelimin Hakkını Teri Soğumadan Öderim”
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar Sendikacının karşısında değil sendikacının yanında duran bir kişi olduğunu belirterek; “Dinimiz, çalışanın hakkını teri soğumadan verilmesini emreder. Bende aynen öyle yapıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önceki gün Yeni Sanayi Sitesindeki Baran Lokantasında gerçekleştirilen Türk Kamu – Sen’e bağlı Yerel Hizmet – Sen Isparta Şubesinin olağan genel kurul toplantısına katılarak toplantıda bir konuşma yaptı. 

GÜNAYDIN; “ISPARTA BELEDİYESİ OLARAK 
PERSONELİMİZE GEREKEN DEĞERİ VERİYORUZ” 

Sendika deyince haksızlık olan yerde, hak arayan diye tarif edersek en doğru şekilde izah etmiş oluruz. Sizler hakkı arıyorsunuz. Hakkı aramak için burada toplanmış bulunuyoruz. Ben de bu hakkın içerisinde hakkı veren insan sıfatıyla kendimi görme açısından bu toplantıya katıldım. Ben kendimi doğuştan sendikacı gibi görüyorum. 
Ben bir ara belediye başkanlığında vargel yaptım. Bu vargel esnasında tüm haklar kaybolmuş. Ekstra verilmesi gereken, bayramda verilecek ücretler, sendikal hak olan bazı ücretlerin verilmemesi gibi bir sürü belediyede yığınaklar oluşmuş. Tek tek bütün ücretler ödenmiştir. 5 yıl önce verilmeyen paralar bile ödenmiştir. Ondan sonra verilemeyecek ücretin en iyisini Isparta Belediyesi vermeye çalışmıştır, hatta vermiştir. Belki de Türkiye’de belediyeler arasında maaş ödeme konusunda birinci geldiğimizi düşünüyoruz. Bu arada da çalışanlarımızın 8 saat mesaisini dolu olarak çalışmasını istiyoruz. Bizim çalışmamız gerekir. Bu şekilde çalışmayan arkadaşlarımıza da elimizden geldiği kadar tepkide bulunuyoruz. Bu konuları sendikalara aktarıyoruz. Sizden bir şey istiyorum çalışmak, çalışmak, çalışmak. Çalışanın da hakkını vermek zorundayız. 

“SENDİKANIN KARŞISINDA DEĞİL, 
YANINDA OLAN BİR İNSANIM”

Sendikayı seviyorum, sendikalı olmayı da seviyorum. Ama işverenle bir bütünlük içerisinde ve gönül çerçevesi kurarak yapmasını istiyorum. Karşılıklı ithamlar olmadan bu iş yapılmalı. Isparta Belediye Başkanı olarak bugüne kadar sendikayı seven ve sendikayı takdir eden birisiyim. Sendikacının karşısında değil sendikacının yanında duran bir insanım. Belki bunun örneği Türkiye’de ve dünyada görülmemiş şekilde Isparta Belediyesi’nde olmuştur. Kendi eliyle, ayağıyla işçilerini sendikalı yaptıran bir belediye başkanı sanırım yoktur. Herhalde dünyada da yokmuş. Ama Isparta’da var. 
Bizim unuttuğumuz ve atladığımız konular olabilir. O konuları da sendikacılar bizlere getirir. Bu sendikalar sayesinde hak konusunda hata etmemiş ve daha istikrarlı olmuş oluruz” dedi. 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.