isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
GÜNAYDIN: BU ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMADIR
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

BU ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMADIR

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yedişehitler Mahallesinde 75 sokakta devam ettirdiği asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gece saatlerinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalarını büyük bir özveri içerisinde sürdüren personeline teşekkür etti.

Isparta Belediyesi gündüz-gece demeden mahallelerde başlattığı sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Yedişehitler Mahallesinde çalışmalarını devam ettiren ekipler gecenin geç saatlerine kadar asfaltlama işini sürdürdü. 75 sokaklı mahallede çalışmalarda artık sona yaklaşılıyor. Fen İşleri Müdürlüğünce devam ettirilen gece asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Bahçelievler Mahallesinde çalışmaların belirlenen süreden 20 gün önce bitmesiyle birlikte, elde ettikleri bu zamanı Yedişehitler Mahallesinde kullandıklarını söyledi. Başkan Günaydın, “Yedişehitler Mahallemizdeki asfalt kazıma işleri çok az kaldı. Bununla birlikte altyapı çalışmaları devam ediyor ve diğer bir koldan da altyapısı ve stabilizesi biten sokaklarımız asfaltlanıyor. En ufak ara yollara kadar bitiriyor. Her cadde sokağa giriyoruz ve bitiriyoruz. Uzun menzilli cadde ve sokaklarımızın yanında çok küçük sokaklarımız da var. Bunları da yapıyoruz. 20 km’lik bu mahallemizin 15 gün içerisinde asfaltını bitirmeyi hedefliyoruz. Gündüzleri olduğu gibi geceleri de yüksek verimle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Programlarımızın önünde çalışıyoruz. Yedişehitler yeni bir altyapı, yeni bir asfalt, kısacası yeni bir mahalle oluyor. Bunun ardından diğer mahallelerimizdeki çalışmalarımız devam edecek. 40 yılda yapılamayan bir işi bir ayda yapıyoruz. Tüm çalışan arkadaşlarıma taviz vermeden büyük bir özveri içerisinde çalıştıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahalle sakinleri tarafından büyük bir sevgi ile karşılandı. Mahalle sakinleri ile sohbet eden, kahvehanedeki vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Günaydın, vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlarda mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Günaydın’a teşekkür etti. Uğur Çelikler isimli vatandaş, “Başkanımdan Allah razı olsun. Büyükşehir olma yolunda çok büyük adımlar atıyor. Sokaklarımıza varıncaya kadar mahallemiz dört dörtlük oluyor. Başkanımız Avrupai bir şehir havası kazandırıyor. Şehrimiz büyükşehir olunca da kendisini başta görmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Günaydın’ın sadece Yedişehitler Mahallesi değil, birçok mahalleyi altyapı ve asfaltıyla tamamlayan değerli bir başkan olduğunu söyleyen Ahmet İnan da, “Başkanımızın sayesinde ilimiz Türkiye birincisi seçilmiştir. Isparta’ya ıhlamurlar dikerek, güller dikerek şehrimize bir gül havası vermiştir. Isparta’yı güller diyarı dedikleri hale getirmiştir. Sadece Yedişehitler’i değil, Isparta’nın tamamını yapıyor. Allah razı olsun diyoruz, teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Ali Aydemir isimli vatandaşta “Saat 22.30 ve Başkanımız personeliyle birlikte hala çalışıyor. Bulunduğum yolu altyapısıyla belediye üç gün içerisinde tamamladı. Bu çok önemli bir çalışmadır. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve gece

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.