isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
​GÜL FUARI İLK MEYVESİNİ VERDİ:
2 JAPON FİRMASI TİCARET KARARI ALDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GÜL FUARI İLK MEYVESİNİ VERDİ:
2 JAPON FİRMASI TİCARET KARARI ALDI
Japonya’dan Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivaline katılan 2 firma temsilcisi gülsuyu, gülyağı ve değişik ürünler ile ISMEK el dokumaları üzerine bağlantılar kurdu ve numuneler aldı. Belli başlı ön görüşmeler yapan firma temsilcileri bu görüşmeler ve numuneler sonrasında bunu ticarete hızlı bir şekilde aktaracaklarını ve devamının geleceğini söylediler.
 
Isparta Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivali sona ererken, ekonomik olarak da şehre yansımaları başladı. Özellikle fuar bölümüne katılan ve etkinliklerin başladığı ilk günden buyana Isparta’da bulunan Japonya’nın Mami Rose Firmasının sahibi Miyamoto Riyota kozmetik sektörüne girmek için şehirde temaslarda bulundu. Yine Japonya’da güzellik ürünleri ve pazarlanması yönünde Beau Teck K firması sahibi Kiyoko İwahashi  önemli ticari bağlantılar kurmak üzere olduklarını açıkladı.
Gül Fuarı boyunca Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gül ticareti ile uğraşan firmalar ve Isparta Belediyesinin ISMEK biriminin açtığı stantlarda incelemelerde bulunan ve iş bağlantıları kuran Japonlar, şehirden mutlu ayrıldı.
Mami Rose Firmasının sahibi Miyamoto Riyota kozmetik sektörüne girmek istediklerini söylerken, “Tahmin ettiğimden çok daha güzel ve büyük bir festival, fuarla karşılaştım. Hayalimden çok daha büyük çıktı. Gülyağı ve gülsuyu üzerine bağlantılar kurdum. Yine Isparta Belediyesinin ISMEK Biriminin hazırladığı el dokumalarını çok beğendim. İlk etapta onları da hızlı bir şekilde internet ortamında satışa sunmayı düşünüyorum. Belli başlı ön görüşmeler yaptım ve numeneler aldık. Bunu ticarete hızlı bir şekilde aktaracağız ve bunun devamı gelecek” dedi.
Beau Teck K firması sahibi Kiyoko İwahashi  de, “Fuar ve festivalde gördüğüm, beni şaşırtan 7 yaşından 70 yaşına kadar herkesin bir olup, kenetlenip ilgi göstermesi beni çok mutlu etti ve aynı zamanda şaşırttı. Etkilenmedim diyemem. Bunu bizim ülkemizde başarmak biraz zor. Başkanı bu konuda tebrik ediyorum. Ticari anlamda estetik salonlarım bulunuyor, burada hem hocalık hem de yöneticiliğini yapıyorum. Bu güzellik salonlarında gül ürünleri üzerine krem ve vücuda kullanılabilecek her türlü gül ürününü bütün salonlara yaymaya düşünüyorum. Isparta gülünün kalitesi belli, beğendik. Hem yağı, gül üzerine bütün mamulleri gayet yüksek kalitede. Hedefimiz bunu tüm Japonya’ya imkanım olursa yaymak” şeklinde konuştu.
 
15_05_2018_japon_is_baglantisi_115_05_2018_japon_is_baglantisi_2
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.