isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Gül bahçesinde karnaval gibi festival
ISPARTA
G.Tarihi: 13.05.2018 17:32
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Gül bahçesinde festival karnavalı

Isparta Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivali dolu dolu geçiyor. Festivalin Keçiborlu ilçesine bağlı Ardıçlı köyü ayağında bugün güllerin içinde muhteşem görüntüler vardı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Ardıçlı’ya gelen yerLi ve yabancı turistler için güllerin içinde defile yapıldı, uluslararası halk oyunları ekipleri gösteri yaptı, ozanlar türkü söyledi.

Ardıçlı’ya ailesiyle birlikte gelen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a köy halkı ve festivale gelen vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Belediye Başkanı Günaydın önce köylülerin yaptığı güllü gözlemenin tadına baktı ardından da fotoğraf kulelerine çıkıp gül bahçelerinin eşsiz manzarasını izledi. Başkan Günaydın daha sonra gül imbiklerinden çıkarılan gül suyu çadırını ziyaret edip son olarak halı tezgahında halı dokudu, gül çadırına girip gül banyosu yaptı.

GÜNAYDIN : ÇOK MUTLU OLDUM
Ardıçlı köyüne gelen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivaline gösterilen katılımdan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Isparta’nın yağ gülünü dünyaya tanıttıklarını kaydeden Belediye Başkanı Günaydın, “Bugün Ardıçlı’ya vakit ayırdım. Burası bir derya. Her yerde insan seli var. Güzellik şurada. Isparta’ya Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinden buraya gelsinler bu cenneti görsün istemiştim. Öyle de oldu. İnsanların buraya görmesini çok arzulamıştım. Onun için Ardıçlı programının ne kadar anlamlı olduğunu bir kere daha anladım. Özellikle Almanya’dan gelenler oldu. Yurt dışından katılım yüksek oldu. Türkiye’den zaten her yerden akın akın insanlar geldi. Ispartamızda etkinlikler yapılıyor. Büyük ressamlar geldi. Mimar Sinan Caddesinde kültür sanat etkinliklerine katılıyorlar. Hem festival yapılıyor hem fuar yapılıyor hem kültürel ve sanatsal etkinlikler yapılıyor” dedi.

HEY GİDİ GÜNLER EKİBİ DE GELDİ
Festival alanına 12 ünlü sanatçının yer aldığı Hey Gidi Günler ekibi de geldi. Ünlü sanatçılar Isparta’da olmaktan ve gül bahçelerini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını söylediler. Özellikle Sevda Karaca ve Semiha Yankı, gül festivalinin inanılmaz güzel olduğunu söyledi.

Ünlü televizyon programcısı Murat Güloğlu’da gül bahçelerinin eşsiz güzelliğini herkesin görmesi gerektiğini belirtti.
Gül bahçesinde fayton, tren yolculuğu, yürüyüş turları gibi etkinliklerde büyük ilgi gördü.
 
0102030405060708091313_05_2018_hadise_murat_boz_konser_114
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.