isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Eğirdir Geleneksel Oluklacı Şenliği ne zaman olacak?
ISPARTA
G.Tarihi: 14.04.2018 18:55
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Eğirdir Geleneksel Oluklacı Şenliği Mayıs ayında gerçekleştirilecek 
  - Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl:  
  -"Şenliğimize bütün halkımız davetlidir, katılım ücretsizdir, güzel bir hava olursa eşsiz bir gün yaşanacaktır"  

 
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6 Mayıs’ta yapılacak olan Oluklacı Şenliği’nin çeşitli etkinliklerle gerçekleştirileceğini belirten Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Şenliğimize bütün halkımız davetlidir. Katılım ücretsizdir. Güzel bir hava olursa eşsiz bir gün yaşanacaktır. Halkımızı Oluklacı'ya bekliyoruz" dedi. 
  Isparta Eğirdir Belediyesi’nin her yıl gelenek halinde düzenlediği Oluklacı Şenliği, bu yıl 6 Mayıs 2018 Pazar günü ilçedeki Oluklacı Mevkii’nde gerçekleşecek. Bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilecek olan Şenliğe bütün vatandaşların davetli olduğu belirtildi.   
 
  Zengin içerikli şenlik organizasyonu   
6 Mayıs 2018 Pazar günü düzenlenecek şenlik programı sabah saat 07.00’da Akpınar Köyü yolundan Oluklacı’ya tırmanış ile başlayarak, saat 10.00’da Oluklacı Duası ile devam edecek.  
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün açılış konuşmasından sonra en küçük ve en yaşlı katılımcıya ödül verilecek. Çeşitli kategorilerde yarışmaların yapılacağı Oluklacı Şenliği’ne katılanlara Eğirdir Belediyesi tarafından öğle yemeğinin de ikram edileceği kaydedildi. 
 
  Başkan Şengöl’den şenlik daveti 
  Şenlik öncesinde açıklamalarda bulunan davet çağrısı yapan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Şenliğimize bütün halkımız davetlidir. Katılım ücretsizdir. Güzel bir hava olursa eşsiz bir gün yaşanacaktır. Halkımızı Oluklacı'ya bekliyoruz" dedi. 

  ISPARTA (İHA) 
 
AW363189_01AW363189_02

                             
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.