isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
EĞİRDİR EMİTT FUARINA KATILACAK
ISPARTA
G.Tarihi: 18.01.2017 12:52
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Eğirdir, EMITT’le Dünyaya Açılıyor

Akdeniz Bölgesinin keşfedilmemiş görkemli doğal güzellikleri, kültürel ve tarihi değerlerini barındıran Eğirdir, BAKA’nın destekleri ve Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla 2017 EMİTT fuarında yerini almaya hazırlanıyor. 26-29 Ocak 2017 tarihleri ararsında TÜYAP’ta 21. Kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e bu yıl Akdeniz Bölgesinin incisi Eğirdir’de Eğirdir Belediyesi standı ile katılıyor.
 

EMITT Fuarı’nda açılacak Batı Akdeniz Bölgesi standında gül ve gül ürünleriyle ünlü Isparta, Kelebek Vadisi ve Eğirdir Gölü gibi doğa güzelliklerinin yanı sıra yöreye özgü fırın kebabı, el işlemeli deri ürünleri ve kökboyalı kilimleriyle de tanıtılacak. Ayrıca Isparta’dan Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yanı sıra Eğirdir Belediyesi, Yalvaç Belediyesi ve Kaymakamlığı gibi bazı ilçeler de fuarda tanıtım yapacak. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, , "İlçemizin turizm, tarih, kültürel vve ekonomik değerlerinin tüm dünyaya tanıtılması amacıyla 26- 29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan EMITT Fuarı’na katılacağız. Desteklerinden dolayı BAKA'ya ve Sayın Valimize teşekkür ederim" dedi. Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan EUF - E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT); Türkiye’nin Tatil Noktaları, Sağlık Turizmi Noktaları, Tur Operatörleri, acenteler ve otellerini bir araya getiriyor. 70’e yakın ülkeden 4 bin 500 katılımcı firmanın katıldığı EMITT Fuarı bu yıl 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

EMİTT FUAR 2017 ile ilgili görsel sonucu

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.