isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
DAVRAZSPOR SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 07.04.2018 17:45
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Davrazspor 2017-2018 Bölgesel Amatör Lig 7. gurubun son haftasında şampiyonluğu ligin bitimine 4 hafta kala ilan eden Serik Belediyespor karşısında oynayacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta ilimizi temsil eden Dav-razspor ligin son maçında Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’a konuk olacak. Pembe yeşilliler şampiyon Serik’i yenip Play-Out karşılaşması öncesinde moralleri düzeltmek istiyor.
Karaman Belediyespor Karşısında farklı mağlup olan ve sonrasında Mut İdmanyurdu ile kendi saha ve seyircisi önünde golsüz berabere kalan temsilcimiz 15 Nisan’da oynanacak olan Keçiborlu Belediyespor karşılaşması öncesinde kazanıp Play-Out maçına moralli bir şekilde çıkmayı hedefliyor.

TAKIMIN BAŞINDA USKU YÖNETİMİNDE SAHAYA ÇIKACAK
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karaman Belediyespor karşısında bu yılki en faklı mağlubiyetini alan İsparta Davrazspor’da mağlubiyet sonrası teknik direktör Gökhan Çelebi istifasını açıklamış ve takım ile çalışmaları bırakmıştı. Geçtiğimiz hafta oynanan Mut İdmanyurdu Belediyespor karşılaşmasında Davrazspor’un başında Yardımcı antrenör Hüseyin Usku yer almıştı. Bu hafta oynanacak olan Serik Belediyespor karşılaşmasında da Hüseyin Usku yer alacak.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.