isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
DAVRAZSPOR LİDERLİK YOLUNDA AĞIR YARALANDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
DAVRAZSPOR LİDERLİK YOLUNDA AĞIR YARALANDI

Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta mücadele eden Isparta Davrazspor, dün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Medcem Silifke Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak, liderlik yolunda ağır bir darbe aldı.
Bölgesel Amatör Ligi 7. Grubun en iddialı takımlarından olan Isparta Davrazspor, dün kendi sahasında karşılaştığı Mersin takımlarından Silifke Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsatı tepti. Dün saat 14:00’de İsparta Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Vali Şehmus Günaydın, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Gazeteciler Cemiyet’i Başkanı Şevket Karahan, Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Daire Müdürleri,STK Başkanları ve 8 bine yakın futbolsever takip etti. 90 dakika boyunca üstünlüğünü koruyan yeşil pembeli temsilcimiz, aradığı golü 40. Dakika da Aboubacar Kone’nin ayağından buldu.
Dakikalar 44’ü gösterdiğinde ise rakip takımdan Mehmet Uzun takımına eşitliği getiren golü attı.

İlk yarı 1-1 sona ererken, ilk yarıya 3 dakika uzatma verildi. Temsilcimiz 2. Yarıda da etkinliğini gösterdi ancak bir türlü aradığı golü bulamadı. Maçın hakemi Ramazan Kaya’nın sık sık düdüğüne ve kartına başvurması maçın zevkini düşürdü. Futbolseverlerin tepki gösterdiği hakem Kaya, İsparta Davrazspor’dan Aydın Kuzu’ya, Silifke Belediyespor’dan da sonradan oyuna giren Kerim Konur’a kırmızı kart göster­di. Her iki takımda 10’ar oyuncuyla maça devam ederken, hakemin kötü kararları taraftarı tam anlamıyla çileden çıkardı. Müsabakanın 1-1 sona ermesinin ardından İsparta Davrazspor puanını 18’e çıkardı.

ISPARTA DAVRAZSPOR’UN OYUNCU KADROSU
Sofu Baykal ****
Üzeyir Ergün ****
Muhammet Mustafa Doğan ****
Alper Günay ****
Salih Kılavuz ****
Oğuzhan Kandemir ****
Lungelo ****
Hüseyin Emre Durmuş ****
Hüsnü Zeybekoğlu ****
Aydın Kuzu ***
Kone*****
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.