isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
DAVRAZSPOR DEPLASMANA HAZIRLANIYOR
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Davrazspor pür neşe
Pembe-yeşilliler, Pazar günü Akşehirspor’la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Futbolcuların antrenmandaki hırsı teknik heyeti sevindiriyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligin 5. Haftasında Akşehirspor’la deplasmanda karşılaşacak. Pembe-yeşilliler, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün akşam Özel İdare Sahası’nda düz koşuyla başlayan çalışma, yenileme ve teknik-taktik antrenmanıyla devam etti .Dün sabah Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Kondisyon Salonu’nda kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan Isparta Davrazsporlular, öğlen sonu da Özel İdare Sahası’nda teknik-taktik ağırlı çalıştı.
                  Isparta Davrazspor’da sakatlığı süren Mustafa Kurcan ile  Anamur maçında ayağına darbe alan Aboubacar Kone de maça yetiştirilmeye çalışıyor.
                  Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Gökhan Çelebi, takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğunu belirterek, “Öğrencilerim Isparta Davrazspor’un hedeflerinin bilincindeler. Ve hepsi de formayı kapmak için savaşıyorlar. Oyuncularımın performanslarından memnunum. Hepsi birbirinden güzel çocuklar. Bu birlik ve beraberlik başarıyı getirecek” dedi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.