isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Büyük tehlike! Hızla yayılıyor!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Büyük tehlike! Hızla yayılıyor!

Son günlerde ismi sıkça duyulan 'Flakka' insanları tam anlamıyla 'zombi'ye dönüştürüyor. Bu tehlikeli uyuşturucunun kullanımı ise gün geçtikçe artıyor ve tüm dünyaya yayılıyor.



 

Sosyal medyaya düşen video görüntülerinde Banyo Tuzu olarak bilinen Flakkaetkisinde olduğu düşünülen insanların davranışları bir süredir görenleri adeta dehşete düşürüyor.

Örneğin; geçtiğimiz aylarda ABD'nin Florida eyaleti yamyam dehşetiyle sarsılmıştı. Olay yerine gelen polis 50’li yaşlarında olan bir çifte bıçaklı saldırıda bulunan şüpheliyi kurbanlarından birinin yüzünü yerken yakalamıştı. Polis, Florida State Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki şüphelinin 'Flakka' isimli uyuşturucuyu kullanmış olabileceğini düşünmüştü. 

Son olarak da Brezilya'dan gelen görüntüler bu uyuşturucuyu kullananların nasıl birer 'zombi'ye dönüştüğünü ve yamyam özellikleri göstermeye başladığını gösterdi. Yüzü kan içinde olan adam hareketlerini kontrol edemiyor.

Yine gözleri bir zombiyi andıran kadın da, maddenin etkisiyle ellerini ve kollarını kontrol edemiyor.

Flakka ismini İspanyol argosunda güzel kadın için kullanılan 'la flaca'dan alan yeni ve tehlike saçan bir sentetik uyuşturucu...Asıl adı 'sentetik katinon' olan uyuşturucunun sokak isimleri; Flakka, Alpha-PVP ya da Gravel (çakıl)...

O ÜLKE BANYO TUZUNU YASAKLADI

Toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcı. Amfetamin tarzında uyarıcıların ortaya çıkardığı fiziksel ve psikolojik etkileri bulunan Flakka, euphoric uyarıcıların yeni versiyonları arasında yer alıyor. Hatta Kanada Federal Sağlık Bakanlığı, banyo tuzunu uyuşturucu listesine aldı ve yasakladı.

Ortaya çıkan korkunç görüntülerinde Flakka'nın zombi etkisi yarattığı ve kullananların kendisini kaybedip bir 'hannibal'e dönüştüğü ekrana yansıyor. 

Flakka kullanımının paranoyaya ve halisünasyonlar görmeye sebep oluyor. 2015 yılında ABD'nin Florida eyaletinde Flakka hikayeleri patlak vermeye başlamıştı. Güney Florida'da bir polis departmanının kasırgalara dayanıklı kapılarını kıran bir adam Flakka etkisinde olduğunu itiraf etmişti. Florida'nın Melbourne kentinde bir kız Flakka etkisindeyken cadde boyunca, Şeytan olduğunu iddia edip çığlık atarak koşmuştu. Eyalet yetkilileri uyuşturucunun tehlikeleri hakkında insanları halen uyarıyor. 

KAYNAKVATAN
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.