isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
BU MAÇI KAÇIRMAYIN! ISPARTA DAVRAZSPOR DEPLASMANDA
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA DAVRAZSPOR 'UN BU HAFTAKİ RAKİBİ KARAMAN BELEDİYESPOR
Isparta Davrazspor Karaman Deplasmanında..




Geçen haftayı zor da olsa galibiyetle kapatan Isparta Davrazspor yarın ligin güçlü ekiplerinden Karaman Belediyespor ile karşılaşacak.

Karaman Kemal Kaynaş Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef; mutlak galibiyet.  

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Sarayönü Belediyespor maçında rakibini 1 – 0 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet alarak ve haftayı üç puanla kapatan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Karaman Belediyespor maçına çevirdi.


Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin onuncu maçını Isparta Atatürk Stadyumunda grupta 3. Sırada bulunan yani, Isparta Davrazspor’un hemen altında bulunan Sarayönü Belediyespor ile yaparak sahadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 11. Haftaya girilirken 24 puanla puan durumunda 2. Sırada bulunuyor. 

ONBİRİNCİ HAFTA MAÇI KARAMAN BELEDİYESPOR İLE 
Sarayönü Belediyespor maçının ardından bir günlük izin verilen Isparta Davrazspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü. 

AYDIN KUZU TAKIMDAKİ YERİNİ YİNE ALAMAYACAK 
Isparta Davrazspor, yarınki Karaman Belediyespor maçına yine en önemli silahından yoksun olarak çıkacak. Zira, Silifke Belediyespor maçında kırmızı kart gören Aydın Kuzuya AFSDK tarafından iki maç ceza verilmişti. Bu nedenle Kuzu, yarınki maçta takımındaki yerini alamayacak. Yeşil – Pembeli ekipte kart cezalısı Aydın’ın dışında eksik bulunmuyor. 

MAÇ YARIN SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK 
Karaman Belediyespor – Isparta Davrazspor maçı yarın Karaman Kemal Kaynaş Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

MAÇI HAKEM CİHAN ÖLMEZ YÖNETECEK 
Isparta Davrazspor’un yarınki Karaman Belediyespor maçını Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Cihan Ölmez yönetecek. Ölmez’in yardımcılıklarını ise; yine aynı Bölgeden Yusuf Şimşek ve Yunus Nurses yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Hatay Bölgesinden Derviş Verimlibağ.

ÇELEBİ; “ZOR MAÇ OLDUĞUNU BİLİYORUZ” 
Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, yarınki maçta, rakiplerinin durumuna bakmaksızın güzel bir futbol ve iyi bir skorla sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona başladığımızdan bu yana çeşitli maçlarda puan veya puanlar kaybettik. Hatta, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bazı maçları beraberlikle sonuçlandırarak ikişer puan kaybettik.


Tüm hazırlıklarımızı Pazar günü yani yarın deplasmanda oynayacağımız Karaman Belediyespor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak gitmek istiyoruz ve dolayısıyla deplasmandan galibiyetle dönerek 3 puanın sahibi olmak istiyoruz.  Bilindiği gibi, Karaman Belediyespor da grupta şampiyonluk mücadelesi veriyor ve ilk beş takım içinde yer alıyor. Bu maçın ne kadar zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi yaparak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. 

TARAFTARLAR DA TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMAYACAK
Öte yandan, Isparta Davrazsporlu taraftarların da yarın 3 otobüsle Karaman’a gidecekleri öğrenildi. Yeşil – Pembeli taraftarlar her deplasmanda olduğu gibi Karaman Belediyespor deplasmanında da takımlarını destekleyecekler.  

GELECEK HAFTA DA DEPLASMANA GİDECEK 
Isparta Davrazspor, ilk yarının son üç maçına girilirken fikstür gereği iki hafta üst üste deplasmana gidecek. Bu doğrultuda; yarın deplasmanda Karaman Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil – Pembeli ekip ardından Mut İdmanyurdu deplasmanına gidecek ve kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Serik Belediyespor maçıyla ilk yarıyı tamamlayacak.


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.