isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
BİZ EVLENİYORUZ FUARI KAPILARINI AÇIYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 04.02.2019 23:51
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BİZ EVLENİYORUZ KAPILARINI AÇIYOR!
Antalya'nın evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı Biz Evleniyoruz 6 Şubat'ta kapılarını acıyor. 85'e yakın firmayı tek çatı altında
toplayacak fuar 5 gun boyunca evlenecek çiftlerin adresi olacak.

BU FUAR ÇİFTLER İÇİN

ANTALYA’da 13 yıldır 'Bu Fuarı Görmeden Evlenmeyin’ sloganıyla gerçekleştirilen 'Biz Evleniyoruz’ evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı bu yıl da evlenecek çiftlerin uğrak noktası olacak.

85 FİRMA YER ALACAK
Detay Fuarcılık tarafından 13.'cüsü gerçekleştirilecek fuar 6-10 Şubat tarihleri arasında Antalya Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezinde görülebilecek. 85‘e yakın firmanın yer alacağı Biz Evleniyoruz’da gelinlikten otel ve düğün salonlarına, ev tekstilinden nikah şekeri ve davetiyeye kadar bir çiftin evliliğinde gerekli olacak her sektörden firma yer alıyor.

GELİNLİK DEFİLESİ
Geçen sene ilki gerçekleştirilen gelinlik defilesi ise bu sene 9 Şubat Cumartesi günü yapılacak.
Fuar şirketi yetkilileri, kaliteyi en uyguna alabilmek, fuara özel kampanyalardan faydalanmak isteyen herkesi fuara beklediklerini belirtiyor. Fuarı Antalya’nın yanı sıra kentin ilçeleri, Isparta ve çevre illere de duyurmayı amaçladıklarını dile getiren firma yetkilileri, fuarı ulusal bir fuar haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ediyorlar.

Daha önce düzenlenen fuardan kareler...
 
Evlilik-Fuari-1Evlilik-Fuari-2Evlilik-Fuari-3Evlilik-Fuari-4Evlilik-Fuari-5Evlilik-Fuari-6Evlilik-Fuari-7Evlilik-Fuari-8-1Evlilik-Fuari-8-1Evlilik-Fuari-9Evlilik-Fuari-10Evlilik-Fuari-11Evlilik-Fuari-12Evlilik-Fuari-13Evlilik-Fuari-14Evlilik-Fuari-15Evlilik-Fuari-16Evlilik-Fuari-17Evlilik-Fuari-18Evlilik-Fuari-19Evlilik-Fuari-20Evlilik-Fuari-21Evlilik-Fuari-22Evlilik-Fuari-23Evlilik-Fuari-24Evlilik-Fuari-25Evlilik-Fuari-26Evlilik-Fuari-27Evlilik-Fuari-28Evlilik-Fuari-29Evlilik-Fuari-30


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.