isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Bedre Plajı Göz Kamaştırıyor!
ISPARTA
G.Tarihi: 28.07.2016 12:27
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 Eğirdir Bedre Örnek Plaj Haline Geldi!

Isparta'nın Bedre PlajıAkdeniz'e Örnek Oldu!

Daha önce mezbelelik halinde atıl durumda olan Bedre Plajı, yenilenen yüzüyle halkın hizmetinde. 

2013 yılında Şarkikaraağaç Kaymakamlığına atandığı günden beri birçok önemli projeye imza atan Kaymakam Abdullah Aktaş, Eğirdir Kaymakamlığı görevinde de birbirinden önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Bu projelerden bir tanesi de Bedre Plajı’nı yenileme çalışması oldu. 

Yaklaşık 160 bin metrekare alanda 1500 metre uzunluğunda kumluk sahil şeridi bulunan plaj, her 100 metrede bir olmak üzere toplam 10 adet soyunma-giyinme kabini ve duş fıskiyesi, 2 adet cankurtaran gözetleme kulesi, 3 adet su kaydırağından oluşan aguapark, 3 ayrı grupta 25 adet tuvalet-lavabo soyunma odası ve büfe, yaklaşık 1500 araçlık ücretsiz açık oto park ve yeterli çadır-karavan alanından oluşan yeni bir cazibe merkezi haline getirildi. 

10 bin metrekare kilit taş döşemesi ve yaklaşık 4 kilometre yürüyüş yolunun yapıldığı plajda, yeşillendirme çalışmalarına büyük önem verildi. 2500 adet zakkum, 250 adet akasya ağacı, 4 bin adet (Ligustrum) kurtbağrı ve 2 bin adet (Berberis) kadıntuzluğu bitkisi, 1500 adet gül çiçeğinin dikildiği plaj alanında yaklaşık 8 bin metrekare alanda çimleme çalışması yapılırken 50 bin metrekarelik alanda otomatik sulama sistemi kuruldu. Su ihtiyacının 2 adet kuyudan karşılandığı plaj alanı 1400 metre ihata duvarı ile çevrilerek tel örgü çekildi. 24 saat güvenlik kamerasıyla izlenen plajda, kablosuz anons ve müzik sistemi de bulunmakta. Bölge turizmine önemli katkı sağlayan Bedre Plajını toplumun her kesiminden vatandaşımız kullanmaya başladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş; işe çöpleri temizlemekle başladıklarını belirterek şunları söyledi; “Burası mevcut haliyle Isparta’nın turizm vitrini Eğirdir’e hiç yakışmıyordu.  Bedre plajı o kadar çok güzel bir koy ki, bu güzelliği insanımızdan saklayamazdık. Çok şükür bugün burayı ülkemizin ve bölgemizin turizmine yakışır biçimde yeniden hizmete açtık ve Türkiye’nin incisi Eğirdir’e yakışır hale getirdik.” 

Yaz aylarında günlük ortalama 2 bin kişinin ziyaret ettiği Bedre Plajının işletmesinin Eğirdir Kaymakamlığı tarafından yapıldığını ifade ederek konuşmasına devam eden Kaymakam Akdaş; “Ülke ve bölge insanının kaliteli zaman geçirebileceği alternatif bir mekanı oluştururken, aynı zamanda da 15 kişinin çalıştığı bu alan bölgemiz istihdamına da katkı sağlamış oldu” dedi. 

Bedre plajında çalışmaların devam ettiğine değinen Kaymakam Akdaş; Altyapı çalışmalarının tamamlandığını, ancak peyzaj ve diğer çalışmaların devam ettiğini, bu kapsamda önümüzdeki günlerde plaj içerisindeki ulaşımı sağlayacak güneş enerjisi ile çalışan 12’şer kişilik 2 adet ringin hizmete gireceğini müjdeledi.      


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR