isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Aşçılık ve Gastronomi Topluluğunun (ASGATO) Organizasyonu Yapıldı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISUBÜ BASIN BÜLTENİ

Aşçılık ve Gastronomi Topluluğunun (ASGATO) Organizasyonu Yapıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda Aşçılık ve Gastronomi Topluluğunun (ASGATO) organizasyonu yapıldı.

İNOKSAN Mutfak Ekipmanlarının sponsor olduğu etkinliğe misafir olarak Big Chef Mutfaklar Koordinatörü ve “Bir Aşçının Dünlüğü” isimli kitabın yazarı Şef Murat Arslan katıldı.

Söyleşiye İNOKSAN Halkla İlişkiler Sorumlusu Selcan Karaburun Kaplan’ın mutfaktaki yeni gelişmeler üzerine sunumu ile başladı. Daha  sonra Şef Murat Arslan’ın aşçılık üzerine deneyim, tecrübe ve meslek tüyoları söyleşisi ile tamamlandı.

Söyleşiye katılan ASGATO üyelerine İNOKSAN ve Şef Murat Aslan tarafından mutfak ekipmanları hediye edildi. Söyleşiye İSUBÜ Özel Kalem Müdürü Ahmet Aydın, Yalvaç MYO Müdürü Doç. Dr. Ömer Kürşad Tüfekci, Şarkikaraağaç Turizm MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Gürkan Kalkan ve Isparta MYO  Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gonca Manap Davras katıldı.
 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.