isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ADAR'DAN BORSA ORGAN SEÇİMLERİ AÇIKLAMASI
ISPARTA
G.Tarihi: 07.09.2017 21:46
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ADAR, Borsa organ seçimleri hakkında bir basın açıklaması yapmıştır.

Açıklama şöyle; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanunu hükümleri gereğince Yönetim Kurulu olarak seçim kararı aldık.Merkez İlçe Seçim Kurulu’na yaptığımız başvuru ile seçimlerimizi 14.10.2017 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hep Isparta’da birlik ve beraberliği sağlamak ve ilimize katkı sağlamak için çaba sarfettik.Peygamberimizin ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ Hadisini rehber edindik.Her zaman birleştirici olduk, birlikte yürümeye gayret ettik.Kimseyi ayırmadık, hep kucaklayıcı olduk.Bunun karşılığını da gördüğümüzü düşünüyoruz. Üyelerimizin teveccühü ile geldiğimiz bu görevde Isparta’ya ve ekonomisine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalıştık.Ekonomimize ve ticari hayata birçok yenilik ve farklı bakış açıları getirdik.Bu katkılar Isparta ekonomisinin ilerlemesinde birer temel taşı olmuştur. Yine görev süremiz boyunca Borsamıza kazandırdığımız altyapı imkanları ve yeniliklerin tamamı üyelerimizin en iyi hizmeti alması için yapılmıştır.İstanbul veya Ankara’daki bir tüccar nasıl hizmet alıyorsa Isparta’daki bizim üyemiz şu anda ondan daha iyi hizmet almaktadır. İfade ettiğim gibi her zaman birlik ve beraberliği amaçladık.Isparta Ticaret Borsası, Yönetimi ve üyeleri ile birlikte bir bütün olarak yoluna büyüyerek devam edecektir.Biz de Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimizle beraber çıktığımız bu yolda yine birlikte yürüme kararı aldık.14 Ekim’de gerçekleştireceğimiz seçimin bir demokrasi şöleni havasında geçmesini istiyoruz.Bu şölene tüm üyelerimizin sandığa iradesini yansıtarak katkı sağlamasını bekliyoruz. 14 Ekim’deki seçimlerimizin Borsamız, üyelerimiz ve Isparta için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.’ 
Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.