isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Antalya ulaşımına kış düzenlemesi
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesince gece seferlerinde kış düzenlemesi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı toplu ulaşımda gece seferlerinde kış uygulamasına geçti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kent içi toplu ulaşımda vatandaşların mağdur olmaması için gece seferlerinin kış aylarında da süreceğini ifade etti.

Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla saat 23.00'de gece seferlerine başlayan araçların kış boyunca 60 dakikalık aralarla sefere çıkacak. Kalkış ve varış noktalarından çift yönlü olarak hareket eden araçlar saat 03.00'te son seferlerini yapacak." ifadesini kullandı.

Açıklamada, yolcu yoğunluğuna göre gece seferleri hatlarında da değişiklikler yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda Varsak-Sarısu güzergahında hizmet sunan VS18 hattı kaldırılarak yerine 44 kilometrelik Varsak- Fakülte hattı VF01 çalışmaya başladı.

Lara-Fakülte arasında çalışan LF10 hattını da yeniden gece seferlerine ekledi.

Yoğun olarak kullanılan 58 kilometrelik Konyaaltı-Lara hattı KL08 ile Otogar-Havalimanı arasında 7/24 çalışan 50 kilometrelik 600 hattı da kesintisiz ulaşım sunmaya devam edecek.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.