isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Burdur'da Müjdeyi verdi
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Bakan Yılmaz’dan öğrencilere bilgisayar müjdesi
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitime ayrılan payı yüzde 100’ün üzerine çıkardıklarını belirterek, önümüzdeki dönem öğrencilere tablet yerine bilgisayar dağıtmayı planladıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Burdur’un Bucak ilçesi Kaymakamlığını ziyaret etti. Bakan Yılmaz, daha sonra Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (BEKAP) kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Kitap Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa AK Parti Burdur Milletvekilleri Reşat Petek, Bayram Özçelik, Vali Şerif Yılmaz, Kaymakam Yalçın Sezgin ile vatandaşlar katıldı.


"İki günümüzü birbirine eşit kılmamanın yolu okumaktan, eğitimden geçiyor”
Bakan Yılmaz, yazarların yazdıkları kitapların okunduktan sonra okuyuculara ait olduğunu dile getirerek, "Okursanız kitap sizin. Bu coğrafyanın temel kültüründe ’oku’ var. Mutlaka okumak lazım. Bu coğrafyada yazılı en büyük kitapta da Mevlana’nın mesnevisinde oku var. Dolayısıyla bizim kimilerimiz okuyacak, kimilerimiz de mutlaka dinleyecek ki; bugünümüzü dünden daha iyi yapalım, yarınımızı da daha iyi yaparsak, 2 günümüzü eşit kılmayalım. İki günümüzü birbirine eşit kılmamanın yolu okumaktan, eğitimden geçiyor. Dolayısıyla okuyan kimse, 2 kat daha iyi görür, düşünür ve karar verir. Aslına bakınca eğitimin amacı da budur" dedi.

Bakan Yılmaz’dan öğrencilere bilgisayar müjdesi
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.