isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da vatandaşlara seslendi
BURDUR
G.Tarihi: 18.02.2019 16:20
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Gerekirse 81 ilde kurarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da vatandaşlara seslendi: "Patlıcan, patates, soğan... Bunlarla vatandaşımızı üzdüler. Biz de tanzim satışları kurduk, daha da genişletiyoruz. Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışları 81 ile yayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da vatandaşlara sesleniyor. 

"Kardeşlerim biz Burdur'u sadece gönülden sevmekle kalmadık, Burdur'u hizmetlerimizle ileriye taşıdık. Burdur'a 9 katrilyon yatırım yaptık. Burdur'a Bucak'a Gölhisar'a gençlik merkezleri gibi sosyal tesisler yaptık. Devlet hastanesi yanında Burdur Millet Bahçesi'ni yapacağız.

SALDA GÖLÜ'NE MİLLET BAHÇESİ

Bugün buradan çok farklı bir müjde vereceğim. Salda Gölü'nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz. Kıyısına da millet bahçesi yapıyoruz. Bu belediyelerin değil, hükümet olarak bizim icraatmız. 

Antalya, Isparta, Burdur, Eskişehir YHT hattı ile ilgili ETÜD çalışmasını bu yıl tamamlayacağız. 

Afyon-Denizli-Burdur demiryolu hattını yerli milli yazılımla sinyalli hale getiriyoruz. 

Burdur Gölü'nü takviye etmek için Büyük Menderes Nehri kaynaklarından su vereceğiz. 


Bizde kula kulluk yok. Sadece Allah'a kulluk var. Sizin 31 Mart'ta sorunlarını çözemeyen bu zihniyeti tasviye edeceğinize inanıyorum. Burdurlu çiftçilerimize 1,1 katrilyon tarımsal destek verdik. Burdurlu İş insanlarımıza 1,5 katrilyon destek sağmadık.  Şehrimize bir de teknopark kurduk. Bay Kemal sen bunları biliyor musun? Adamın böyle bir derdi yok ki... Akşam yalan sabah iftira işi gücü bu... Burdur'daki 19 bin işyerine toplam bin 881 milyon TL tutarında SGK prim desteği verdik.

Tanzim satışı için seçim sonrası TESKOMB, TESK oturup beraberce konuşacağız. 81 vilayetimizde bunu devreye sokacağız. 

BU ZİHNİYETİ 31 MART'TA TASFİYE EDECEĞİZ

Biz hatları yeniledik ancak belediye şebekeyi yenilemediği için vatandaşımız suyu içemiyor. Bu zihniyeti 31 Mart'ta tasfiye edeceğinize inanıyorum.

Doğal gaz ile ilgili eksikliklerin bir an önce düzelmesini diliyorum. Aksi halde vatandaşımızı üzeni biz de üzeriz.

GEREKİRSE 81 İLDE TANZİM SATIŞI YAYARIZ

Patlıcan, patates, soğan... Bunlarla vatandaşımızı üzdüler. Biz de tanzim satışları kurduk, daha da genişletiyoruz.

Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışları 81 ile yayacağız. Münbiç'te üslenen teröristlerin hedefinin Türkiye olduğu çok açıktır.

BUGÜN OLMAZSA YARIN MUTLAKA AĞIR DARBE VURACAĞIZ

Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız. Şimdi kalkmışlar bize S 400 almaktan vazgeçin diyorlar. Neden vazgeçelim? Biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz.

NATO yetkilileri bu durumun bir sorun teşkil etmediğini açıkça söylediler. Yunanistan'ın senelerdir S 300'ler var. ona bir şey söylemiyorsun.

Terör örgütüne bugün olmazsa yarın mutlaka ağır bir darbe vuracağız. Münbiç'in bir an önce teröristlerden temizlenip yerel halka bırakılmasını bekliyoruz. Bu bölgede ancak Türkiye'yi karşısına değil yanına alanlar kazanır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Gerekirse 81 ilde kurarız
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.