isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Burdur Acemi Erler Yemin Etti
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Acemi Erler Yemin Etti

Acemi erler yemin etti*- BURDUR 58. Piyade Eğitim Alayı Binbaşı Maruf Kışlası'nda, 1997-1 tertip 1'inci kademe uzun dönem erler ile 366'ncı kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi.

BURDUR 58. Piyade Eğitim Alayı Binbaşı Maruf Kışlası'nda, 1997-1 tertip 1'inci kademe uzun dönem erler ile 366'ncı kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi.

Yemin törenine, Vali Vekili Ali Nazım BalcıoğluBurdur Garnizon Komutanı Albay Cem Tuce, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, 58.Piyade Alay Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, İl Emniyet Müdürü SaimAkpınarTürkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar ve asker aileleri katıldı.

Birlik sancağının yerini almasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra acemi erler yemin etti. Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakılmasının ardından Kışlaya ilk katılan er ile eğitim, spor ve bakım branşlarında başarılı olan askerlere ve askerlik görevlerini Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda yapmış asker yakınlarına protokol üyeleri tarafından katılım belgeleri ve hediyeleri verildi.

Törende konuşan Burdur Garnizon Komutanı Albay Cem Tuce, "Unutulmayacak bir törene şahitlik ettiniz. Sizlerle birlikte bu törene; Türkiye Cumhuriyetini temsilen şanlı bayrağımız da şahittir. Canlarını aziz vatana feda eden bütün şehitlerimiz de şahittir" dedi.

Tören, Piyade Marşı ve Zırhlı Birlikler Marşı'nın okuması ve tören geçişiyle tamamlandı.
 

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.