isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
TÜM TÜRKİYE’YE SESLİ KİTAP
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GÖRME ENGELLİ ÇOCUKLAR İÇİN “SESLİ KİTAP”
 

Alanya Belediyesi, görme engelli çocuklar için 5 farklı çocuk kitabını seslendirdi. Seslendirilen kitaplar CD halinde Türkiye’deki tüm görme engelli çocuklara ulaştırılacak.

5 farklı çocuk kitabını tiyatral canlandırarak seslendiren Alanya Belediyesi, hazırladığı Sesli Kitap CD’lerini Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in katılımıyla tanıttı. İlkokul Öğrencisi Ada Demir’in, sesli kitapların küçük bir kesitini misafirlere sunmasının ardından söz alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi olarak, ‘Herkes için Alanya’ ve ‘Engelsiz Kent Alanya’ projelerimizle, kentin tamamında engelli bireylerin gündelik hayatlarını hiçbir engelle karşılaşmadan sürdürebilmesini sağlayacak standart ve uygulamaları hayata geçiriyoruz. Belediye Meclisi'nde Engelsiz Kent Yönetmeliğini imzaladık. Alanya Belediyesi olarak engelli bireylerimizin huzur ve mutlulukla yaşayabileceği bir şehir olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“GÖRMEYEN ÇOCUKLARIMIZIN GÖZÜ OLMAK İSTEDİK”

“Sesli kitap projemizle görmeyen çocuklarımızın gözü olmak istedik” diyen Yücel, “Görme engelli çocuklarımız için 5 hikaye seslendirdik. Onların da diğer çocuklar gibi hikaye okuyarak, dinleyerek büyümelerini istiyoruz. Sesli Kitap Projemizde emek veren herkese teşekkür ediyorum. CD haline getirdiğimiz sesli kitapları tüm engelli çocuklara ulaştırmayı hedefliyoruz.”

HAZIRLAYANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Yücel, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, Gülibik, Küçük Karabalık, Sarı Gökyüzü Sirki, Keloğlan Masalları, Görmezlerin Kitap Okumasını Sağlayan Çocuk isimli kitapları seslendiren Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi Sorumlusu Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen- Yazar Nilbanu Engindeniz ve CD kaydını yapan Ahmet Arslan’a projeye desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sesli Kitap’ın Türkiye’nin her yerindeki görme engelli derneklere ve çocuklara ücretsiz olarak ulaştırılması hedefleniyor.

ALANYA’DAN TÜM TÜRKİYE’YE SESLİ KİTAP
ALANYA’DAN TÜM TÜRKİYE’YE SESLİ KİTAP

ALANYA’DAN TÜM TÜRKİYE’YE SESLİ KİTAP
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.